top of page
TeamInProgress in actie met Deep Democracy

Remco Bakker (41 jaar) brengt, als trainer en coach, al vele jaren beweging in teams en individuen. Eén ding staat wel centraal. Zijn trainingen, coaching en intervisie bijeenkomsten zijn praktisch en leuk! Hij is in de loop der jaren bekend geraakt met en gecertificeerd in verschillende methodieken voor ontwikkeling. Denk aan transactionale analyse, Deep Democracy, Belbin teamrollen, Insights Discovery, MBTI en vele andere. Met ACT® heeft hij de diepgang gevonden die andere methodieken misten. Een confronterende spiegel soms, ook voor hemzelf.

 

Tijdens zijn carrière heeft Remco bijna 14 jaar gewerkt als projectmanager in wisselende team samenstellingen. Zijn focus verlegde hij van inhoud steeds meer naar het begeleiden van het proces. De stap naar het zzp-schap was snel gemaakt. Echter wat ook duidelijk in zijn ACT meting naar voren komt is een voorkeur voor samenwerking en zijn kennis en vaardigheden inzetten ten dienste van de ander. Vandaar de nauwe samenwerking met onderstaande partners.

Lastig om iemand voor te stellen met een korte tekst. Hierbij Remco aan het woord en zijn keuze voor ACT: "Zelf heb ik mijn persoonlijke ontwikkeling een tijd afgehouden. Achteraf gezien liep ik daarvoor weg vanuit angst. Na een jaar lang transactionele analyse opleiding gevolgd te hebben, kreeg ik goed zicht op mijn patronen. Patronen die in mijn ACT meting duidelijk zichtbaar zijn en na twee dagen al open lagen. Dat je in zo'n korte meting een zo duidelijk en diepgaand inzicht krijgt, vind ik uniek. En met mij vele klanten ook. Ik houd van praktisch en effectief werken en de ACT meting past daar goed bij."

TeamInProgress Remco Bakker
Loof.png

Loof training & advies

Bouw sterke teams met een balans tussen waarde toevoegen voor de organisatie en zorg voor elkaar.

Loof.png
tenhave.png

Ten have & partners

De betrouwbare partner voor beroepsgerichte persoonlijke ontwikkeling.
tenhave.png
bottom of page