top of page

"Remco's intro profiel zegt het precies goed: zijn coaching is leuk en praktisch en zo heb ik dat ook ervaren. Zeer professioneel is Remco, hij bracht rust met zich mee, gaf me goede inzichten en alles met een lach. Zijn ervaring en inzichten op het gebied van ACT heeft mij weer geholpen om verder te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank Remco voor je inzichten en inspiratie!"

~Jurriaan van Straaten

"Sommige mensen hebben het complete pakketje in huis en Remco is er daar een van. Wat een feestje om zo’n vakman aan het werk te zien! Analytisch en tot de kern. En dat allemaal vanuit verbinding."

~Sylvia van Schijndel

"Remco is zeer deskundig. Hij maakt moeilijke dingen makkelijk en verborgen zaken, op respectvolle manier, inzichtelijk. Zijn brede kennis en prettige persoonlijkheid maken dat hij voor veel doeleinden inzetbaar is."

~Eelco Horvers

"Remco heeft het talent heeft om complexe materie eenvoudig uit te leggen waardoor je praktisch aan de slag kan. Ik ervaar Remco als een rustige integere collega die jou heel goed een spiegel kan voorhouden omdat hij een goed observerend vermogen heeft. En... hij heeft een goed gevoel voor humor! Dat maakt zijn trainingen, naast dat ze interessant zijn, leuk om aan deel te nemen."

~Chantal Stegink

"Remco straalt een prettige rust uit. Hij observeert goed. Remco weet op de juiste momenten en op een effectieve manier een spiegel voor te houden. Hij heeft een stevige theoretische basis die hij op een verbindende manier inzet. Dank Remco!"

~Annemarie van Kessel

"Ik heb Remco ervaren als een kundige en overtuigende trainer die vanuit een prettige rust een fijne leersituatie creëerde, en beveel hem dan ook van harte aan"

~Simon de Jong

"I would highly recommend him as a (team) coach or trainer, as he did leave us with a lot more knowledge about ourselves and team dynamics after the training. We've been provided easy tools and a way to implement what we learned right away, making it super efficient to make positive changes within a team."

~Misja Kloosterman

"Samen met Remco heb ik meerdere programma's meegemaakt. Wat ik in Remco waardeer is zijn kritische en analytisch vermogen. Hij weet op een weloverwogen manier tot de kern te komen en een gepaste interventie toe te passen."

~Arnold Jippes

Komt hier jouw recensie?

bottom of page