top of page
_MG_2437-6C.jpg

Ont-moet jezelf. ACT now!

Ont-moet jezelf

Met de Analytical Competence Tool (ACT®) krijg je zicht op wat van nature bij je past. Laat je vanaf nu niet meer leiden door wat je omgeving van je vraagt. Ont-moet jezelf via de meting en krijg antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Welke kwaliteiten passen van nature bij me?

  • Waar ligt mijn te ontwikkelen potentieel?

  • Hoe ga ik om met besluitvorming?

  • Welk gedrag laat ik zien als ik onder druk kom en hoe is dat ontstaan?

  • Welk gedrag is aangeleerd en kost me energie?

  • Hoe kom ik goed tot mijn recht in mijn organisatie/functie/team?

  • Welke belemmerende patronen heb ik?

Praktische informatie

Ben je overtuigd en wil je aan de slag met de ACT meting, neem dan contact op. De meting zelf vindt online plaats en duurt ongeveer 12 minuten. De terugkoppeling zal gedaan worden in een individueel gesprek wat maximaal twee uur duurt. Dit kan zowel online als live. Je krijgt daarbij een uitgebreide rapportage van je meting als naslagwerk.

 

Krijg je via het terugkoppel gesprek genoeg inzichten om zelf verder aan de slag te gaan? Helemaal top! ACTnow biedt graag praktische ondersteuning bij jouw ontwikkeling. Mocht je na de meting behoefte hebben aan verdere begeleiding, dan kijken we samen hoe we dat optimaal voor je kunnen invullen.

De kosten voor de ACT meting inclusief terugkoppel gesprek bedragen € 575,- exclusief btw.

Jouw type 3D.png

Voorbeeldfiguur uit de individuele rapportage

"Remco's intro profiel zegt het precies goed: zijn coaching is leuk en praktisch en zo heb ik dat ook ervaren. Zeer professioneel is Remco, hij bracht rust met zich mee, gaf me goede inzichten en alles met een lach. Zijn ervaring en inzichten op het gebied van ACT heeft mij weer geholpen om verder te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank Remco voor je inzichten en inspiratie!"

~Jurriaan van Straaten

bottom of page